İşte THY Euroleague'de play-off'a kalan 8 takım

THY Euroleague'de play-off çeyrek final turuna yükselen takımlar belli oldu.

Haberler Ntvspor 30.03.2018 - 00:39

Ligde normal sezonun 29. haftası yapılan 4 maçla başladı.

Son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Rusya'nın Khimki takımını 73-64 yendi.

THY Euroleague'de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve son sırada bulunan Anadolu Efes, sahasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımına 107-83 mağlup oldu.

Play-off iddiası bulunmayan iki ekibin karşılaştığı maçta İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan, deplasmanda Almanya'nın Brose Bamberg takımını 83-78 mağlup etti.

Günün son maçında İspanya'nın Baskonia takımıyla İsrail temsilcisi Maccabi FOX karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 83-72 kazanan Baskonia, normal sezonu ilk 8 içinde tamamlamayı garantileyen son takım oldu.

Ligde normal sezonun bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe Doğuş'un yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova ile Khimki, Yunanistan'dan Olympiakos ve Panathinaikos Superfoods, Litvanya'dan Zalgiris ile İspanya'dan Real Madrid ve Baskonia play-off çeyrek final turuna yükseldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız