Kasımpaşa'ya Arjantinli forvet

Kasımpaşa, Romanya Ligi takımlarından CFR Cluj'da forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu Diego Alejandro Ruiz Scheuschner ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Haberler 05.08.2009 - 15:29

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa, Arjantinli futbolcu Diego Alejandro Ruiz Scheuschner'i transfer etti.

Lacivert-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Romanya Ligi takımlarından CFR Cluj'da forma giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla kiralık olarak sözleşme imzaladıklarını, memnun kalmaları durumunda 4 yıllık opsiyonu da işleme koyacaklarını söyledi.

Kasımpaşa'nın bu transferle yabancı futbolcu kontenjanı dolarken, lacivert-beyazlılar bir yerli santrfor alarak transferi kapatmayı planlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız