Martin'den kötü haber

NBA takımlarından Denver Nuggets'a, atletik pota altı oyuncusu Kenyon Martin'den kötü haber geldi. Dizinden sakatlanan Martin, sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyebileceğini söyledi.

Haberler Ntvspor 30.03.2010 - 16:43

Geçen sezon Batı Konferansı Finali oynayan Denver Nuggets, en önemli parçalarından birini büyük olasılıkla kaybetti. Takımın en önemli pota altı oyuncularından Kenyon Martin, muhtemelen sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini açıkladı.

Dizindeki sakatlık nedeniyle son 14 maçta takımındaki yerini alamayan Martin, “Gerçekçi olmak gerekirse sezonu kapamış olabilirim. Hala iyimser olmaya çalışıyorum. Dizimdeki ağrının azalması bir anlam ifade etmiyor. Çünkü basketbol oynamıyorum” diye konuştu.

Martin'in yokluğunda pota altında zorlanan Nuggets, son 6 maçının 5'ini kaybetti. Denver'de gırtlak kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi gören koç George Karl'ın da, play-offlara kadar takımın başına geçmesi beklenmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız