Nadal'a rakip dayanmıyor

Erkeklerde en büyük favori Rafael Nadal, bir zamanların dünya 1 numarası Avustralyalı Lleyton Hewitt'i 3 sette mağlup etti

Haberler 29.05.2009 - 18:44

Turnuvanın ve dünyanın 1 numarası İspanyol Rafael Nadal, Avustralyalı Lleyton Hewitt karşısında zorlanmadan galibiyete ulaştı. Set vermeyen Nadal, "Tur'un en nefret edilen adamı" önünde 111 dakikada 6-1, 6-3, 6-1'le tur atladı.

Son yıllarda eski günlerinden uzak olduğu gözlenen 28 yaşındaki Hewitt, Nadal önünde çok fazla basit hata yaptı. Nadal, 3 sette 88 puan kazanırken bunun 35'inin Avustralyalı tenisçinin basit hatasından kaynaklanması ilginçti. Nadal 7 ace atarken bunlar hariç 17 winner buldu.

Rafael Nadal böylelikle peş peşe Fransa Açık'ta maç kazanma rekorunu 31'e çıkarırken bu yılki turnuvada 3. maçında da set vermedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız