Neeskens: Sonuçtan ve takımdan memnunuz

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında sahasında Estonya'nın Levadia takımını 5-0 mağlup eden Galatasaray'da antrenör Johan Neeskens, alınan skordan ve oyuncuların performansından çok memnun olduklarını söyledi.

Haberler 21.08.2009 - 01:53

İSTANBUL - Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, Levadia karşısında alınan 5-0'lık sonuç ve sahaya yansıtılan futboldan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine katılan antrenör Johan Neeskens, ''Sonuçtan ve bütün takımın perfomansından son derece mutluyuz'' dedi.

Maçta 2 gol atan Keita'yla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Neeskens, ''Takımın genel olarak performansından memnunuz. Keita da bir kaç çok güzel şey yaptı, ama onun bunları yapmasını sağlayan takımdı. Biz takımımızdan memnunuz'' ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın önemli bir rakibe karşı henüz oynamadığı şeklindeki değerlendirme üzerine Hollandalı çalıştırıcı, ''Şu ana kadar çok güçlü takımlarla karşılamadık, ama 11 oyuncuyla savunma yapmaya çalışan takımlara karşı da iyi oynamanız gerekiyor. Bunu başardık. Bugüne kadar ve bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz'' şeklinde konuştu.

Adı Galatasaray ile anılan Bursasporlu Sercan Yıldırım'la ilgili bir soru üzerine Neeskens, ''Ben bu konu hakkında bir şey duymadım. Söylenti olduğunu düşünüyorum. Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmayacağım'' derken, saha dizilişlerinin ilerleyen zamanda güçlü rakiplere karşı da aynı şekilde yapacaklarını belirtti.

Neeskens, transfer sorularına ise ''Şu anki kadromuzdan tatminiz'' yanıtını vermekle yetindi.

Bu arada basın toplantısına, Levadia takımından hiçbir teknik adam katılmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız