Noktayı Polonya'da koyacak

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi gören Lukas Podolski, futbolu bırakacağı kulübü açıkladı. Polonya asıllı Alman yıldız, Türkiye'de 2.5 yıl daha kalıp Polonya'ya döneceğini söyledi.

Haberler Ntvspor 18.01.2016 - 17:19

Sakatlığı nedeniyle bir süredir ülkesi Almanya'da bulunan Lukas Podolski, taraftarı olduğu Polonya ekibi Gornik Zabrze’nin internet sitesine bir röportaj verdi. Yıldız oyuncu Galatasaray'da iyi bir ilk yarı geçirdiğini ve kendini İstanbul'da iyi hissettiğini söyledi.  

Sakatlığını şanssızlık olarak değerlendiren Podolski, "Köln’de rehabilitasyon sürecimi geçiriyor ve bir an önce sahalara dönmeye çalışıyorum. Sonrasında İstanbul’a döneceğim ve neler olacağını göreceğiz” dedi.  

Galatasaray’dan sonra sıradaki durağını da açıklayan Podolski, “Galatasaray ile 2.5 yıllık sözleşmem var ve bu süre içinde İstanbul’da futbol hayatımı sürdüreceğim. Geçtiğimiz aylarda ölen Asbaşkan Krzysztofa Maja’ya, Gornik’te oynayacağıma dair söz vermiştim. Bu benim hayalim, Zabrze’de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız