Polonya’da federasyona rüşvet şoku

Polonya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Zdzislav Krecina, adının karıştığı rüşvet skandalı nedeniyle görevinden azledildi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2011 - 10:09

Polonya Futbol Federasyonu (PZPN) yapılan yazılı açıklamada, skandalın ele alındığı olağanüstü toplantıda Krecina'nın görevine son verilmesi kararına varıldığı bildirildi.

Krecina ile Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Grzegorz Lato'nun, federasyonun yeni genel merkeziyle ilgili olası rüşvet anlaşmalarını görüştüğüne işaret eden kayıtlar, geçen hafta Polonya'da gün ışığına çıkmıştı.

Polonya Spor Bakanı Joanna Mucha, olayda adı geçen iki kişinin de istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

Ancak, futbolseverlerin adını daha çok futbol oynadığı dönemden hatırladığı Lato, yanlış bir şey yapmadığını iddia etmiş ve görevinden ayrılmayacağını açıklamıştı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası, Polonya ile Ukrayna'nın ev sahipliğinde, haziran ayında yapılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız