Ribery'nin tırnakları çekildi

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 2 aydır sahalardan uzak kalan Franck Ribery, Bayern Münih'in Dubai kampının açılışını da kaçırdı.

Haberler Ntvspor 04.01.2010 - 14:29

Bayern Münih'in yıldız isimlerinden Franck Ribery'nin sakatlıklarla boğuştuğu sezona yeni bir sakatlık haberi daha eklendi. Dubai kampının açılış antrenmanını kaçıran Ribery'nin ayak parmaklarından yaşadığı sakatlık sebebiyle tırnakları çekilmek zorunda kaldı.

Alman ekibinden yapılan resmi açıklamada Munih'ten Dubai'ye yola çıkmadan önceki son idmanda Ribery'nin ayaklarından sorun yaşadığı ifade edilirken "Fransız futbolcu, iki ayağındaki baş parmaklarından sakatlandı. Parmaklarındaki şiş sebebiyle tırnaklarının çekilmesi gerekti" denildi.

Yoğun bir şekilde transfer haberlerinin konusu olan Ribery, bu sezon dizinden geçirdiği sakatlıklar sebebiyle 2 aydır takımından uzak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız