"Rijkaard'ın olmaması farketmez"

Emre Aşık, "Hocamızın olmaması Bursaspor maçının kazanmamızı engellemez" dedi.

Haberler 27.11.2009 - 17:32

Galatasaraylı futbolcu Emre Aşık, Bursa CarrefourSa'da açılan Galatasaray Store'da düzenlenen imza gününe katıldı. Taraftarlar açılışa büyük ilgi gösterirken, Emre Aşık bol bol forma imzaladı.

Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Frank Rijkaad'ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine döndüğünün belirtilmesi üzerine, "Hocamız, eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine gitti. Bursaspor maçında takımın başında sahaya çıkmayacak ancak bu durum maçı kazanmamızı engellemez" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, lisanslı ürünlerden satın alıp imzalatmak için kuyruğa girdi. Biri Bursasporlu iki taraftar, dostluk gösterisi amacıyla yeşil-beyazlı takımının bayrağını açtı. Bu sırada bazı Bursasporlu taraftarlar ise bayrağı indirtti ve takımlarının lehine tezahürat yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız