Sağlam: Arada bir biz de yenilebiliyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp avantajımızı korumak istiyorduk ama dünyanın en üst düzey takımlarının yaptığı gibi arada bir biz de yenilebiliyoruz" dedi.

Haberler 01.04.2010 - 14:48

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonunda yine çok önemli, telafisi olmayan bir maça çıkacaklarını belirterek, Antalyaspor maçında alacakları sonuçla Bursaspor'un şu anda bulunduğu konumu ne kadar hak ettiğini tüm Türkiye'ye göstermek istediklerini söyledi.

Ligde 15. haftada deplasmanda oynadıkları Kayserispor maçından sonra 11 haftalık sürecin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesispor'a yenildiklerini anımsatan Sağlam, şöyle konuştu:"Yenilgiden dolayı üzgünüz ama futbolda bu tür sonuçlar çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp avantajımızı korumak istiyorduk, ama dünyanın en üst düzey takımlarının yaptığı gibi arada bir biz de yenilebiliyoruz. Hafta başından beri bir taraftan yenilgiye üzülürken diğer taraftan bu maçtan bizim işimizi kolaylaştıracak mesajları almaya çalıştık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisini çok güzel bir serinin bitişi olarak değerlendirirken Antalyaspor maçını da bundan sonraki kalan haftalar itibariyle başlayacak yeni bir galibiyet serisinin de başlangıcı olarak değerlendirmek istiyoruz."

Sağlam, Antalyaspor'un çok iyi bir kadroya ve çok iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu dile getirerek, maçın gerek stada gelen gerekse karşılaşmayı TV başında izleyen futbolseverler için güzel geçmesini dilediğini söyledi.

Antalyaspor maçında bundan önceki haftalarda olduğu gibi taraftarlardan yine takıma coşkulu destek beklediğini ifade eden Sağlam, şöyle dedi: "Atatürk Stadı'nda oluşacak karnaval havası futbolcularımızın performansına olumlu katkı yapacaktır. Maç sonunda da galibiyet sevincini lider
takımın lider taraftarıyla yaşamak istiyoruz. Taraftarlarımız son dönemde olduğu gibi üzerlerine düşen görevin sorumluluğunu üstlenip takıma gerekli katkıyı en üst düzeyde yapacaklardır."

Sağlam, kart cezalısı Turgay Bahadır ile sakatlığı bulunan Serdar Aziz'in dışında eksiklerinin bulunmadığını kaydetti. Dünkü antrenmana yüzlerce Bursaspor taraftarının geldiğini anımsatan Sağlam, şunları kaydetti:"Bu, bizim motivasyonumuza olumlu yansıdı. Taraftarımızın coşkulu tezahüratı altındaki antrenmanımız keyifli geçti. Cumartesi akşamı Antalyaspor ile yapacağımız maçı kazanıp bu keyfimizi katlamak istiyoruz. Bizi zor bir maç bekliyor ancak zirvede kalmak ligi zirvede bitirmek için önümüze çıkan zorlu engelleri birer birer kaldırmak zorundayız."Sağlam, "Turgay'ın yokluğunda oyun sisteminde değişikliğe gidecek misiniz?" sorusuna, "Biraz değişiklik olabilir. Ancak bizim sistemimiz çok değişmiyor" yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız