Şahika Ercümen’dan yine rekor, yine madalya

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Antalya’nın Kaş ilçesi’nde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü oldu.

Haberler İHA 06.10.2016 - 17:20

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, 2-9 Ekim tarihleri arasında Kaş’ta düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda, dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Ercümen, 65 metreyle kendisine ait olan Türkiye Rekoru’nu, 68 metreye dalarak yeniden kırdı. Milli sporcu Ercümen, "Ülkemizin yaşadığı zor günlerde bu madalyaya çok ihtiyacımız vardı. Ülkemiz en iyi başarıları hak ediyor. Türkiye'nin adını uluslararası platformda duyurmaktan gurur duyuyorum. Bu başarımız, tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız