Şampiyon belli olacak mı ?

Beko Basketbol Ligi'nde final heyecanı bugün yine yaşanacak. Fenerbahçe Ülker kazanırsa 4. kez şampiyonluğunu ilan edecek. Efes kazanırsa duruma eşitlik gelecek.

Haberler 01.06.2010 - 11:25

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasındaki play-off final serisinin 6. maçı bugün yapılacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Normal sezonda iki takımın da birbirlerine üstünlük sağlayamamasından dolayı 0-0 başlayan serinin ilk iki maçı, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynandı. İlk mücadeleyi kazanan Fenerbahçe Ülker 1-0 öne geçerken, Efes Pilsen ikinci maçta rakibine üstünlük sağlayarak 1-1 eşitliği sağladı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan serinin 3. ve 4. maçlarını kazanan sarı-lacivertli takım 3-1
öne geçerken, Efes Pilsen, Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki 5. maçtan galibiyetle ayrılarak, durumu 3-2'ye getirdi.

FENERBAHÇE KAZANIRSA ŞAMPİYON OLACAK
Fenerbahçe Ülker, bugünkü maçı kazandığı taktirde seride 4. galibiyetine ulaşarak, şampiyonluğunu ilan edecek. Efes Pilsen'in kazanması durumunda ise serinin son maçı 6 Haziran Pazar günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız