Şampiyonluğu İstanbul'da kaybetti!

Beşiktaş, İstanbul'da oynadığı maçlarda 26 puan kaybederken, deplasmanda ise sadece 9 puan yitirdi. Siyah-beyazlı ekip ligdeki 5 mağlubiyetin 4'ünü evinde aldı.

Haberler 03.05.2010 - 12:28

Turkcell Süper Lig'de bu sezon başarısız bir grafik çizen Beşiktaş, zirve yarışından İstanbul'daki maçlarda kaybettiği puanlarla koptu.

Şampiyonluk iddialarını İstanbul'daki maçlarda yitiren siyah-beyazlılar, çifte kupa kazandıkları geçen sezonu adeta mumla aradı.

Beşiktaş, İstanbul'da oynadığı lig maçlarında toplam 26 puan kaybederken, İstanbul dışında ise sadece 9 puan yitirdi.

İstanbul'da bu sezon Turkcell Süper Lig'de toplam 19 maça çıkan ''Kara Kartallar'', bunların 8'ini kazanırken, 7'sinde berabere kaldı, 4'ünde ise mağlup oldu.

Siyah-beyazlılar, İstanbul dışında ise yaptığı 11 maçın 7'sini kazandı, 3'ünde berabere kaldı ve sadece 1 kez yenildi.

İSTANBUL'DA 4 KEZ TARAFTARINI ÜZDÜ
Ligdeki 5 yenilgisinden 4'ünü İstanbul'da alan Beşiktaş, deplasmanlarda ise daha başarılı bir grafik çizip sadece 1 kez mağlup oldu.

İstanbul'da Galatasaray, Kayserispor, Bursaspor ve Fenerbahçe'ye karşı 3 puan yitiren siyah-beyazlılar, deplasmanda ise sadece Gaziantepspor'a yenildi.

''Kara Kartallar'', İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Diyarbakırspor, Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Sivasspor karşısında da berabere kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız