Sarı Melekler finalde

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, deplasmanda Uralochka Ekaterinburg'u altın sette 15-11 yenerek CEV Cup’ta final vizesi aldı.

Haberler Ntvspor 12.02.2013 - 16:01

Fenerbahçe Voleybol Takımı, Bayanlar CEV Kupası yarı final rövanş maçında 3-0 yenildiği Rusya'nın Uralochka NTMK takımı karşısında ''altın set'' ile tur atladı.

Rusya'nın Nizhny Tagil kentinde yapılan karşılaşmanın setleri 25-15, 25-20 ve 25-21 Rus ekibi lehine sona erdi. İki takım arasında İstanbul'da yapılan ilk maç 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlandığı için galibiyetlerde durum eşitlendi ve maç altın sete gitti.

Temsilcimiz, altın sette rakibine 15-11 üstünlük sağlayarak finale yükselen taraf oldu.

Fenerbahçe finalde, bu akşam Polonya'dan Bank BPS Fakro ile Rusya'dan Omichka OMSK takımları arasında yapılacak yarı final maçının galibiyle eşleşecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız