Seyrantepe'de nihai karar

Galatasaray'ın yeni stadının yapımını üstlenen TOKİ, ikmail işini Varyap-Uzunlar İş Ortaklığı'na verdi.

Haberler 11.09.2009 - 11:49

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, Seyrantepe Stadı ikmal ihalesini Varyap-Uzunlar İş Ortaklığının aldığını bildirdi.

TOKİ'de düzenlenen basın toplantısında ilk önce söz alan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel, Varyap-Uzunlar İş Ortaklığının teklifini 179 milyon 661 bin 553 lira olarak revize ettiğini açıkladı.

TOKİ Başkan Yardımcısı Tıraş da Galatasaray Spor Kulübü için İstanbul-Ayazağa'da yaptırılacak olan 52 bin seyirci kapasiteli Türk Telekom Arena (Seyrantepe Stadı) ikmal işini Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret A.Ş - Uzunlar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş İş Ortaklığının aldığını belirtti.

Söz konusu ortaklık daha önce 184 milyon 61 bin 53 liralık teklif sunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız