Sivas bu sefer kayıplarda

Ligde önceki sezonlarda ''4 Büyüklere'' karşı başarılı maçlar çıkaran ve zaman zaman rakiplerini yenmeyi başaran Sivasspor, bu sezon büyük takımlarla yaptığı 3 maçta da sahadan yenik ayrıldı.

Haberler 28.11.2009 - 13:59

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı, özellikle şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonda başarılı bir grafik çizen, zaman zaman rakiplerini mağlup etmeyi başaran Sivasspor, bu sezon ''4 Büyüklere'' karşı istediği sonuçları alamadı.

Bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı maçlarda sahadan yenik ayrılan Sivasspor, yarın Beşiktaş'ı yenerek büyük takımlara karşı bu sezonki ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor.

Bu sezon deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0, Galatasaray'a ise 2-0 mağlup olan Sivasspor, Trabzonspor'a ise iç sahada 2-1 yenilmişti.

4 BÜYÜKLERE KARŞI LİGDEKİ 36. SINAVI
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ligde 9'ar kez karşılaşan Sivasspor, Beşiktaş'a karşı 9. sınavını ise yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda verecek. 4 Büyükler ile ligde yaptığı 35 maçta 11 galibiyet (1'i hükmen), 8 beraberlik elde eden Sivasspor, 16 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Fenerbahçe'ye karşı ligde 6 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet alan Sivasspor, aynı grafiği Galatasaray karşısında da sergiledi. Galatasaray'a karşı 6 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde eden Sivasspor, Trabzonspor ile yaptığı 9 maçın 5'inden galip (1'i hükmen), 2'sinden mağlup ayrılırken, 2'sinde ise bordo-mavili ekiple berabere kaldı.

Sivasspor, Beşiktaş ile yaptığı 8 maçın 3'ünden galibiyetle, 3'ünden mağlubiyetle, 2'sinden ise beraberlikle ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız