"Türk olsaydı, şu anda vatan hainiydi"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, futbolda her takıma eşit muamele yapılmadığı görüşünde. Uslu, eski teknik direktörleri Vitor Pereira içinse sert ifadeler kullandı.

Haberler Ntvspor 08.10.2016 - 19:29

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Başarılı olabilemk için herkese eşit muamele yapılması lazım. Fenerbahçe futbol takımına eşit muamele yapılmıyor. Bu net. Kimin yapmadığını bilemem. Federasyondur veya hakemlerdir" dedi.

Teknik direktör Dick Advocaat'tan övgüyle bahseden tecrübeli yönetici, "Fenerbahçe için önemli olan iyi adam olması. Aykut Kocaman gibi iyi bir adam. Herkese saygı duyuyor.'Hazır olmadan hemşehrimi oynatmam’ diyor" diye konuştu.

Mahmut Uslu, eski teknik direktörleri Vitor Pereira içinse sert ifadeler kullandı.

Uslu, "Takımı iyi çalıştıramadı. Kaçtı gitti ve büyük hata yaptı. UEFA'nın ona ceza vermesi lazım. Türk olsaydı, şu anda vatan hainiydi" dedi.

Futbolda uluslararası seviyenin arttığını belirten Fenerbahçe Genel Sekreteri Uslu, UEFA Avrupa Ligi'nde zor bir grupta olduklarını sözlerine ekledi.
"TÜM KULÜPLER AZİZ YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ETMELİ"

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, yayın havuzu ve takımların gelirleriyle ilgili konuştu. Uslu, "Tüm kulüplerin Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım" dedi.

Fenerbahçeli yönetici, "Galatasaray ile birlikte havuz konusunda fedakarlık ediyoruz. Bizim hakkımız 100'er milyon euro. Ancak 30 milyon dolar alıyoruz. Eğer ratinglerin yüzde 33-35'ini biz elde ediyorsak hakkımız bu." dedi.

Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın çalışmalarıyla yayın havuzunun değerinin 400 milyon euro'ya çıktığını söyledi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri, "Türk futboluna hizmet eden tek adam var. Para düşerse havuzdan çıkarız. Şu an ihaleye kim girecek, ne kadar verecek belli değil. Biz 50 milyon dolar almayacaksak niye devam edelim? Yeni ihalede gelirler yükselecek, başka çare yok" ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu, kulüplerin ödediği vergiler hakkında da konuştu.

Uslu, "Vergi konusunda 18 yıldır, bütün kulüplerin menfaati için emek veriyoruz.'Ödemeyelim' demiyoruz ama amatör branşlara ne harcıyorsak yıl sonunda o miktar düşülsün." şeklinde görüş bildirdi.

Fenerbahçe yöneticisi, kulübün yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Kenan Evren Lisesi hakkında konuşan Mahmut Uslu, "Ben devletin yerinde olsam o yeri hemen veririm. Açık açık söylüyoruz, araziyi vermiyorsanız, paramızı geri verin. Amatör branşlar için gelire ihtiyaç var. Buraya Fenerbahçe'ye vermemekle hainlik yapıldı. Fetö mü başka biri mi yaptı bilmiyorum." dedi.

Mahmut Uslu, büyük kulüplerin genç takımlarının TFF 1. Lig'de mücadele etmesi gerektiği görüşünde. Yurt dışındaki örnekleri işaret eden Fenerbahçe Genel Sekreteri, "Almanya amatörlere bağımlı bir havuz oluşturuyor. Bizde maalesef politika var. 3. Lig takımlarını kapatamıyorlar. Bu yüzden oyuncu çıkmıyor." diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız