Üstünel: Takviye yapacağız

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, savunma ve forvet hattına takviye yapacaklarını söyledi.

Haberler 26.12.2009 - 17:31

Kulübün yeni üyelerinin berat ve üyelik kartlarının verildiği Galatasaray Lisesi'ndeki törenden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcı Haldün Üstünel, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üstünel, ''Savunmaya bir takviye yapacağız, forvet hattına da bir takviye yapmayı düşünüyoruz. Teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda bu iki transferi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Süre çok kısa, transferlerimizi kamp dönemine yetiştirmek için çalışma içerisindeyiz. Antalya'da yapacağımız kamp dönemine yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

''ÖNDER TURACI'YI DÜŞÜNMÜYORUZ''
Haldun Üstünel, Fenerbahçe'den ayrılacak olan Önder Turacı'nın Galatasaray'a gideceği yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, ''Öncelikle kimi transfer edeceğimizi söyleyemem. Yalnız transfer edemeyeceğimiz kişiyi söyleyebilirim. Bizim bu 4 senelik yönetimde olduğumuz sürece Önder Turacı ile hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Kendisi hiçbir şekilde bizim belirlediğimiz, düşündüğümüz adaylardan biri değildir. Bizim kesinlikle listemizde ya da görüşme talebinde bulunduğumuz oyuncular listesinde bulunmamaktadır. Yaratılanlar tamamen spekülasyondur, gerçeği yansıtmamaktadır'' diye konuştu.

''KEWELL İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Avusturyalı futbolcuları Harry Kewell ile yollarına devam etmek istediklerini belirten Üstünel, ''Menajeri ile bir görüşmemez oldu. Sözleşmesini devam ettirmek istiyoruz, hocamızın direktifleri doğrultusunda. Şu an tatilde, döner dönmez kendisiyle de konuşacağız. Şartlar uygun olduğu takdirde kendisiyle yola devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Üstünel, Kayserisporlu Ali Turan ile Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın transfer listelerinde olup olmadığına yönelik ısrarlı soruları ise yanıtsız bıraktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız