West Ham'dan muhteşem geri dönüş

İngiltere Lig Kupası maçında West Ham United, derbide Tottenham Hotspur'u 2-0 geri düştüğü maçta 3-2 yendi ve çeyrek finale yükseldi.

Haberler Ntvspor 26.10.2017 - 01:31

West Ham United, ligde kötü gidişe dur diyemezken; Lig Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Londra derbisinde Tottenham Hotspur'a Wembley'de konuk olan West Ham, 2-0 geri düştüğü maçı 3-2 kazandı. 

Maçın henüz 5. dakikasında Moussa Sissoko Tottenham Hotspur'u 1-0 öne geçirirken, 37'de Dele Alli'nin golüyle ev sahibi ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

55'te Andre Ayew önce farkı 1'e indirdi ardından 60. dakikadaki golüyle skoru 2-2'ye getirdi. Maçta son sözü 70'de Angelod Ogbonna söyledi ve West Ham United karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız