Yekta'nın sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray, Yekta Kurtuluş'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Haberler Ntvspor 17.08.2015 - 22:02

Galatasaray'da Yekta Kurtuluş'un sözleşmesi 600 bin Euro tazminat bedeli ile feshedildi. Yekta'nın Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatasaray maçı öncesinde deneyimli futbolcu ile anlaşma sağladıklarını açıklamıştı.

Galatasaray teknik heyeti, Yekta ve Dzmeaili'yi kadroda düşünmediğini yönetime iletmiş, yönetim de geçtiğimiz günlerde iki oyuncudan kendilerine kulüp bulmalarını istemişti.

Sarı kırmızılı kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Yekta Kurtuluş ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, önümüzdeki 2 futbol sezonu için (2015-2016 ve 2016-2017) toplam 2.300.000 euro tutarında sabit ücret için sözleşmesi bulunan futbolcuya 600.000 euro tutarında fesih tazminatı ödenecektir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız