Zafer Yelen ameliyat oldu

Trabzonspor'da bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Zafer Yelen, sağ dizinden menüsküs ameliyatı oldu. Zafer 4-6 hafta arası forma giyemeyecek.

Haberler Anadolu Ajansı 05.10.2009 - 13:39

İSTANBUL - Trabzonspor'un geçen sezon Hansa Rostock Kulübü'nden transfer ettiği futbolcusu Zafer Yelen, Almanya'da ameliyat oldu.

Kulüp sağlık kurulu başkanı Mehmet İrfan Coşkun, sakatlığı nedeniyle bordo-mavili takımda forma şansı bulamayan Zafer Yelen'in, Almanya'da sağ dizinden menüsküs ameliyatı geçirdiğini belirtti. Coşkun, bu futbolcunun 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını ifade etti.

Coşkun, kaleci Tolga Zengin'in de sağ dirseğindeki sorunun birkaç gün içinde tamamen düzeleceğini ve bu futbolcunun Galatasaray maçında oynamasına herhangi bir tıbbi engelin bulunmayacağını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız