Dünyanın trend konuları İTÜ Trendler Zirvesi'nde konuşulacak

İstanbul Teknik Üniversite Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Trendler Zirvesi, 14-15 Aralık'ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek. Bu yıl zirvede dünyaya her geçen gün biraz daha entegre olan ve hızla gelişen teknolojinin doğurduğu ihtiyaçlarla birlikte, organizasyonların daha etkin ve verimli olması amacıyla ortaya çıkan dijital dönüşümün bir parçası olan ''Dijital Meslekler'' konusu ele alınacak.

Haberler ntv.com.tr 12.12.2018 - 17:27

Her sene birbirinden farklı konuları ele alarak üniversite öğrencilerinin, gelişen dünya ile birlikte çağa ayak uydurabilmelerine imkân sağlayan Trendler Zirvesi bu yıl 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen zirvede bu yıl dijital dönüşüm ve dijital meslekler konuları konuşulacak.

KİMLER KATILACAK?

Bu yıl 1500+ öğrencinin katılması planlanan zirvede, öğrenciler dijital dünyanın önemli isimleri ile bir araya gelerek kariyer hayatlarına yön verme imkânı bulacak.

Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay, DigitalAge Teknoloji Yazarı Timur Akkurt, Fütürist ve Gazeteci Ozan Onat, Nesine.com CEO Halit Gülbakanoğlu ve Medyanın Dijitalleşmesi başlıklı panelle Doğuş Dijital Operasyonlar Direktörü Murat Yıldırım, NTV Dijital Direktörü Levent Ertem ve Star TV Dijital Direktörü Yunus Halit Türe öğrenciler ile dijital dönüşümü konuşacak önemli isimlerin bir kısmı.

Trendler Zirvesi, alanında uzman konuşmacılar ve Post42, Twitch yayıncıları PintiPanda & Can Sungur, Netflix The Protector dizi ekibi söyleşileriyle dijitalleşen dünyada kariyer hayatına yön vermek isteyen öğrencilerin yol göstericisi olmayı hedefliyor. Akın Robotics’in 1 adet ADA GH6 ve 2 adet Mini Ada robotlarıyla fuaye alanında katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı planlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız