16 yaşındaki çocuklara arkadaşlarını gaspettirdi

İzmir'de, 16 yaşındaki iki çocukla anlaşan bir kişinin 3 arkadaşını çocuklara gasp ettirdiği öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.09.2010 - 12:56

İzmir’in Çiğli beldesinde polise başvuran 21 yaşındaki S.B, Ç.O.S, G.Ö. ve Y.E, 2 kişi tarafından cep telefonu ve paralarının gasbedildiğini bildirdi.

İnceleme başlatan polis, arkadaşlarını olayın meydana geldiği bölgeye götürdüğü belirlenen S.B'yi sorguya aldı.

Sorgusunda, olayı kendisinin planladığını itiraf eden S.B, dolaşma bahanesiyle 3 arkadaşını, alışveriş merkezi yakınındaki ıssız bölgeye götürdüğünü, daha önce anlaştığı 16 yaşındaki Ö.U. ve A.U'nun da yollarını keserek para ve cep telefonlarını aldığını söyledi.

Zanlı, inandırıcı olabilmek için anlaştığı çocukların kendisini darbettiğini anlattı.

Bunun üzerine polis, 16 yaşındaki zanlıları da gözaltına alırken, gasbedilen para ve telefonlar sahiplerine teslim edildi.

S.B, Gasp Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından ''gasp ve azmettirme'' suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Çocuk Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandıktan sonra ''gasp'' suçlamasıyla Karşıyaka Adliyesi'ne gönderilen zanlı çocuklar serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız