"28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızla Diyarbakır'da olacağız"

AK Parti'nin Genel Başkan adayı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızla Diyarbakır'da olacağız" dedi.

Haberler NTV Haber 19.05.2016 - 18:21 Son Güncelleme : 19.05.2016 - 18:58

AK Parti'nin Genel Başkan adayı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Diyarbakır'da 16 köylünün hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısının meydana geldiği köyü ziyaret etti. Yıldırım, 28 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte tekrar Diyarbakır'da olacaklarını açıkladı.

Yıldırım, "28 Mayıs Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber tekrar Diyarbakır'da olacağız ve Diyarbakır'a kazandırdığımız bu muazzam havaalimanı başta olmak üzere diğer birçok eserin açılışını gerçekleştireceğiz, Diyarbakırlı vatandaşlarımızla dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu dost düşman herkese göstereceğiz" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız