30 Temmuz arefe günü kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramı arefesinde bankalar açık mı?

Vatandaşlar arefe gününde hangi kurumların çalışıp çalışmadığını merak ediyor.  Bunların başında ise kargo şirketleri geliyor. Peki arefe günü kargolar kaça kadar çalışacak? Bayramda bankalar açık mı? İşte tüm detaylar...

Haberler ntv.com.tr 30.07.2020 - 11:38

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı takvime göre 2020 yılında Kurban Bayramı 31 Temmuz'da başlıyor. Dört gün süren Kurban Bayramı 3 Ağustos Pazartesi günü bitiyor. Vatandaşlar ise arefe gününde hangi kurumların çalışıp çalışmadığını merak ediyor.

AREFE GÜNÜ KARGO ŞİRKETLERİ VE BANKALAR KAÇA KADAR ÇALIŞIYOR?

Resmi kurumlar ve bankalar öğle saatlerine kadar çalışacaklar. Bankalar ve PTT şubeleri arefe günü öğlene kadar açık olup öğleden sonra hem PTT hem de bankalar kapalı olacak. Dağıtımlar ise 4 Ağustos Salı günü devam edecek.

KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 2020

30 Temmuz Perşembe: Arefe günü

31 Temmuz Cuma :Bayramın 1. günü 

1 Ağustos Cumartesi :Bayramın 2. günü 

2 Ağustos Pazar: Bayramın 3. günü 

3 Ağustos Pazartesi: Bayramın 4. günü 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız