'34 köyde seçmenden fazla oy var'

CHP'den referanduma ilişkin bir açıklama geldi: Viranşehir'in 34 köyündeki tüm seçmenler oy kullanmış, hayır ve geçersiz oy yok.

Haberler 01.10.2010 - 00:04

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

MYK'da kendisinin başkanlığında oluşturulan seçime hazırlık komitesinin çalışmaları ve referandumla ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğunu ifade eden Okay, referandum sonuçlarına ilişkin olarak kendilerine enteresan bilgiler geldiğini belirtti.

Okay, ''Mesela Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı 34 köyde tüm seçmenler oy kullanmış. Hiç geçersiz, hiç 'hayır' oyu yok. Hatta seçmenden fazla 'evet' oyu var.

İnsan merak ediyor, referandum günü o köylerde hiç mi vefat eden olmadı, hiç mi köyden ayrılan, başka yere giden olmadı. Bu ve buna benzer örnekler önümüze geliyor. Grup başkan vekillerimiz bunlarla ilgili gerekli yasal girişimleri yapacak'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız