40 ülke gezdi Türkiye'de ezildi

Bisikletiyle dünya turuna çıkan Fransız turist, Marmaris'te bir otomobilin arkadan çarpması sonucu öldü...

Haberler DHA 26.05.2015 - 08:10

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir otomobilin virajda arkadan çarptığı Fransız bisikletçi 59 yaşındaki Christian Jean Auguste Niaffe yaşamını yitirdi.

Kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında, Marmaris- Muğla Karayolu üzeri Taşhan Mevkii'ndeki virajda meydana geldi.

Türkiye'de bisiklet turuna çıkan Christian Jean Auguste Niaffe, Gökova İlçesi'nde mola verdikten sonra Marmaris ilçe merkezine hareket etti.

EMNİYET ŞERİDİNDE ARKADAN ÇARPTI

İlçe merkezine 15 kilometre kala Taşhan Mevkii'nde rampa çıkan Niaffe'nin bisikletine, virajdaki emniyet şeridinde bir otomobil arkadan çarptı. Ağır yaralı Niaffe ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası Niaffe, Muğla Sıtkı Koçman Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Niaffe, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Otomobil sürücüsü, jandarma tarafından gözaltına alındı. Christian Jean Auguste Niaffe'nin cenazesinin bugün uçakla ülkesine gönderileceği öğrenildi. 

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

59 yaşındaki Niaffe 40 ülkeyi bisikletle gezmişti...
Fransız gezgin, kişisel sayfasında Türkiye'den sonra Özbekistan, Bolivya, Kamboçya,İran gibi ülkelerin de olduğu 16 ülkeyi daha gezmek istediğini yazmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız