8 gün sonra şehit oldu

Şırnak'ta 8 gün önce gerçekleştirilen saldırıda yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü GATA'da yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 09.02.2016 - 11:44 Son Güncelleme : 09.02.2016 - 11:50

Şırnak'ın İdil ilçesinde 8 gün önce PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının zırhlı ekip aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan polis memuru Tayfun Yüce, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit oldu.

Atakent Mahallesi Alanya Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan 24 yaşındaki polis memuru, GATA'daki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit polisin naaşı, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verilecek.

Şırnak'ın İdil ilçesinde 1 Şubat'ta, PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının zırhlı ekip aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan iki polis memuru, İdil Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesine, daha sonra da GATA'ya sevk edilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız