88 yaşında kadına telefon dayağı

Kastamonu'da dün ağır yaralı olarak bulunan 88 yaşındaki kadının, telefonunu kullandırtmadığı bir komşusu tarafından dövüldüğü öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 25.05.2010 - 11:00

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesi Mirahor köyünde oturan 88 yşındaki C.K. isimli kadın, dün, komşuları tarafından evinin bahçesinde ağır yaralı halde bulunmuştu.

Kafasında derin yarıklar, kollarında da çizikler ve morluklar olduğu görülen yaşlı kadın, Pınarbaşı Toplum Sağlığı Merkezi'ndeki ilk müdahalenin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Olaydan sonra jandarmaya teslim olan C.K'nin komşusu 30 yaşındaki A.K'nin, evinde telefon olmadığı için komşusu C.K'nin ev telefonundan Zonguldak'taki kız arkadaşını aramak istediğini ancak yaşlı ev sahibinin telefonunun kullanılmasına izin vermemesi nedeniyle yaşlı kadını dövdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Zanlının jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Bu arada yaralının Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız