Adana'da fuhuş operasyonu: 14 gözaltı

Adana'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 14 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların, aralarındaki telefon görüşmelerinde polis için "emmi", müşteriler için "ekmek" parolasını kullandıkları tespit edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.09.2018 - 09:56

Arşiv
Adana'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde fuhuş yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, iki aylık takibin ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda fuhuş şebekesinin elebaşı olduğu iddia edilen Mehmet Y., ağabeyi Burhan Y. ile Merve D. isimli kadının da aralarında olduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.

Mehmet Y.'nin, Beyazevler Mahallesi'ndeki boş arazide fuhuş yaptırdığı, kendisine bağlı çalışan kadınların dışında bölgede fuhuş yapmak isteyenlerden komisyon aldığı ileri sürüldü.

Zanlıların, aralarındaki telefon görüşmelerinde polis için "emmi", müşteriler için "ekmek" parolasını kullandıkları tespit edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız