Adliyeden kaçan cezaevi firarisini yakalandı

İzmir'de çeşitli suçlardan 14 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar eden hükümlü, yakalandıktan sonra getirildiği adliyede de kaçtı. Bir vatandaşın çelme takması sonucu yere düşen firari, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.02.2017 - 14:34 Son Güncelleme : 22.02.2017 - 14:50

İzmir'de hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığı suçlarından 14 yıl 8 ay hapis cezası alarak Ödemiş Cezaevine konulan Çağlar A. (35), 18 Ocak'ta cezaevinden firar etti.

Polis ekiplerince yakalanan zanlı İzmir Adliyesi’ne getirildi.

Bu sırada yeniden kaçan Çağlar A'yı yakalamak için polis ekipleri havaya ateş etti.
Adliye civarında esnaflık yapan Taşkın Koç (44) ile emekli polis memuru Cabbar İmran'ın (64) ayağına çelme takarak yere düşürdüğü Çağlar A, polis ekiplerince yeniden gözaltına alındı.

Çalar A, polis ekiplerine ''Kızımı çok özledim geri gelecektim ağabey'' dedi.
Zanlıyı yakalayan Taşkın Koç, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirterek, ''Silah sesini duyunca kaçan kişiyi gördüm. Arabanın arkasına saklanıp yanıma geldiği sırada ayağına çelme taktım. Sağ olsun Cabbar ağabey de yardım etti. Üstüne atladık ve polise teslim ettik'' diye konuştu.

Hükümlü, polis ekiplerince elleri kelepçelenerek tekrar adliyeye götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız