AFAD'tan akıllı telefonlara "Hayati uyarı bildirimi"

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarına "Hayati uyarı bildirimi" gönderdi. Ankara'dan İstanbul'a pek çok ilde sağanak yağış devam ederken, gönderilen bildirimde acil durumlarda 112'nin aranması istendi.

Haberler ntv.com.tr 12.06.2022 - 15:25

Türkiye'de Ankara, İstanbul, Erzurum, Bursa ve daha pek çok ilde süren sağanak yağış hayatını olumsuz etkiliyor. Ankara'nın  tamamında etkili olan yağış nedeniyle bir kişi öldü, bir kişi de sele kapılarak kayboldu.

HAYATİ UYARI BİLDİRİMİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), acil durumlara karşı Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarına "Hayati uyarı bildirimi" yolladı.

AFAD'dan akıllı telefon kullanıcılarına bildirim.
Gönderilen bildirimde şunlar denildi:

"Ülkemizde devam eden meteorolojik şartlar nedeniyle karşılaştığınız taşkın, sel, heyelan gibi acil durumlarda tek numara 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayınız."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız