Ağrı'da karakola saldırı: 2 şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde jandarma karakoluna patlayıcı yüklü traktörle yapılan intihar saldırısında 2 asker şehit oldu, 24 asker yaralandı.

Haberler DHA 03.08.2015 - 00:04

Doğubayazıt ilçesinde saat 03.00 sıralarında merkeze 15 kilometre uzaklıkta bulunan Iğdır karayolundaki Karabulak Jandarma Karakolu’na yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle intihar saldırısı düzenlendi.

Karakolda büyük çapta hasarın meydana geldiği saldırıda, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu.  Saldırıda 24 asker de yaralandı.

Yaralı askerler, çevre il ve ilçelerden gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Ağrı Valisi Musa Işın, saldırının ardından Doğubayazıt Devlet Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Sağlık durumları hakkında bilgi aldığı askerlere "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Işın, daha sonra jandarma karakolunda incelemelerde bulundu.

Bu arada, ilçe merkezinde de hissedilen ve adeta deprem korkusu yaşatan patlamanın etkisiyle Karabulak köyündeki çok sayıda ev ve iş yerinin camları kırıldı.

Patlamanın ardından Doğubayazıt-Iğdır karayolu çift yönlü ulaşıma kapatıldı. Gün boyu ulaşıma kapalı tutulan yol daha sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız