Albay Gençoğlu tutuklu kalacak

Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun tutuklanmasına yapılan itiraz kabul edilmedi.

Haberler 18.02.2010 - 12:35

Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuklanmasına itiraz edildi. İtiraz üzerine dosya bir üst mahkeme olan Diyarbakır Özel Yetkili 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Diyarbakır Özel Yetkili 6. Ağır Ceza Mahkemesi, yapacağı dosya incelemesinin ardından tutuklanmaya karşı yapılan itirazı yeterli görmeyerek Albay Gençoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine Eskişehir'de 27 Ocak’ta gözaltına alınan ve 31 Ocakta Erzurum'da mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kıdemli Albay Gençoğlu hakkında verilen karara, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı itiraz etmiş, savcının itirazını yerinde bulan mahkeme, Albay Gençoğlu hakkında 3 Şubatta tutuklama kararı vermişti. Gençoğlu, Eskişehir'den 5 Şubatta getirildiği Erzurum'da askeri cezaevine gönderilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız