Anayasa Mahkemesi'ne muhabir tepkisi

Mahkemenin yeni binasının açılışını birçok basın mensubu takip etti ancak sadece Anadolu Ajansı'nın görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmesi tepkilere neden oldu.

Haberler 24.04.2009 - 20:27

Anayasa Mahkemesi'nin yeni binasının açılışı ve düzenlenen törene basının ilgisi büyük oldu. Yüce divan salonunda yapılan tören ve konuşmaları çok sayıda muhabir izledi.

Tören ve konuşmaların yapıldığı salondan yalnızca Anadolu Ajansı'nın görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmesi, kameraman ve foto muhabirlerinin eleştirisine neden oldu.

Anayasa Mahkemesi yetkilileri, konuyla ilgili ''Yüce divan salonundan sadece Anadolu Ajansı görüntü alabilecek. Diğer kanallar görüntüleri, gazeteciler de fotoğrafları Anadolu Ajansı'ndan temin edebilirler'' açıklaması yaptılar.

Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Foto Muhabirleri Derneği ve Kameramanlar Derneği de uygulamayı eleştiren açıklamalarda bulundular.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız