Başbakan Yıldırım'dan düşen helikoptere ilişkin açıklama: 2 asker şehit oldu

Başbakan Binali Yıldırım, düşen TSK helikopterinde bulunan 2 pilotun şehit olduğunu söyledi. Yıldırım, "Helikopterin neden düştüğü konusu henüz net değil" ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 10.02.2018 - 16:30

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bir helikopterin düşmesine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Başbakan Binali Yıldırım, "Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki Atak helikopterimizden biri maalesef düştü. İki kahraman Silahlı Kuvvetler mensubumuz şehit oldu" dedi.

Bir gazetecinin "Düşen helikopterle ilgili bilgi alabilir miyiz? Nasıl düşürüldü?" sorusu üzerine Yıldırım, "Bugün Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki Atak helikopterimizden biri maalesef düştü. İki kahraman Silahlı Kuvvetler mensubumuz şehit oldu. Helikopterin neden düştüğü konusu henüz net değil. Gerekli araştırma çalışmaları başlamış durumda. Elde bazı bilgiler var ancak henüz kesin bir sonuç çıkmadığı için şu aşamada şunu söyleyebiliriz. İki helikopterden biri düşmüştür, iki şehidimiz var. Herhangi bir dış müdahaleyle düştüğü konusunda elimizde kesin bir delil, belge yok. Halen bunun araştırması, çalışması yapılıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Turizm sezonu yaklaşıyor, yeni bir turizm teşviği var mı?" sorusuna Yıldırım, "Zaten var turizm teşviği. Biliyorsunuz, uçaklara getirdikleri yolcuya göre verdiğimiz teşvikler var. Geçen sene başlamıştık. Bu sene de devam edeceğiz. Şu anda rezervasyonlar gayet iyi." karşılığını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız