Baykal’dan ‘Haberal Yasası’ teşekkürü

CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, “Haberal Yasası” olarak bilinen düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından Başbakan Erdoğan’ı telefonla arayarak teşekkür etti.

Haberler 11.05.2012 - 11:07

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada tutuklu ve hükümlülerin hasta yakınlarını ziyaret etmelerine olanak sağlayan yasanın çıkması dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradığını söyledi.

Antalya Milletvekili Baykal, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak teşekkür ettiğini anlattı.

Erdoğan’a tutuklu vekillerin durumu konusunda yeni adımlar atılması için beklentilerini de ilettiğini belirten Baykal, şöyle konuştu:

"Türkiye’nin önündeki en öncelikli mesele tutuklu milletvekilleri konusudur. Ne anayasa değişikliği ne de başka bir şey bunun önüne geçebilir. İktidarıyla, muhalefetiyle hepimizin, bu tahliyeleri bir an önce sağlamak gibi bir zorunluluğumuz var.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız