Belediye başkanının makam aracı devrildi: 1 ölü

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, belde belediye başkanının kullandığı otomobil uçuruma devrildi. Kazada 1 kişi öldü, belediye başkanı ile annesi ve kardeşi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.06.2011 - 15:36

Reşadiye ilçesine bağlı Nebişeyh Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Kahraman yönetimindeki makam otomobili, ilçe yakınlarındaki Akbayır mevkisinde yaklaşık 200 metre yüksekliğindeki uçuruma devrildi.

Kazada, Belediye Başkanı Mehmet Kahraman'ın dayısı Yusuf Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Belediye başkanı ile annesi Zöhre ve kardeşi Ahmet Kahraman yaralandı.

Reşadiye Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız