Bıçaklanıp boğazı kesildi

Kahramanmaraş'ta bir su deposu yakınlarında cesedi bulunan kadının bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği belirlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.10.2012 - 09:59

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde su deposu yakınlarında cesedi bulunan kadının bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği belirlendi.

Pınarbaşı Mahallesi Gavurbağları mevkisinde şişe toplayan Ali Osman Doğan, su deposu yakınında üzeri battaniye ile örtülmüş, ayakları görünen bir kişinin yattığını gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi bulunan kadının vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığını ve boğazının kesildiğini belirledi.

Çorabından bir miktar para ve telefon numaraları çıktığı öğrenilen kadının kimliğinin belirlenmesi yapılan çalışma sonucu kadının 63 yaşındaki Perihan Kara olduğu belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cesedi bulunan kadının üzerinden çıkan kağıtta yazılı telefon numaralarından yola çıkarak kimliğini tespit etti.

Köprübaşı Mahallesi'nde ikamet eden Kara'nın evli ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız