Biri Barney’yi durdursun!

How I Met Your Mother adlı dizi beşinci sezonuyla CNBC-e ekranlarına dönüyor. İlk bölüme ise Barney damgasını vuruyor...

Haberler 18.01.2010 - 18:00

Hayranlarını ekran başına bağlayan "How I Met Your Mother" adlı dizi 5'inci sezon bölümleriyle ekrana dönüyor.

How I Met Your Mother’ın yeni sezon bölümleri Çarşamba akşamı CNBC-e’de başlıyor. Yeni sezona Robin’le mutlu bir beraberliğe yelken açan azılı çapkın Barney damgasını vuracak...

İlk bölümde ekip, Barney ve Robin’in ilişkilerini tanımlamakta tereddütleri olduğunu farkedince Lily, ikiliyi kız arkadaş/erkek arkadaş olmak konusunda, yani en büyük korkularıyla, yüzleşmeye zorlar.

Ted, Columbia’da vereceği ilk ders nedeniyle gergindir...

Neler olacağını merak edenler 20 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da How I Met Your Mother'ın 5'inci sezonunun birinci bölümünü CNBC-e'de izleyebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız