Bitlis'te çatışma: 2 asker şehit

Bitlis'te yapılan operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmalarda iki asker şehit oldu, iki asker yaralandı. Operasyonlarda PKK'lı 6 terörist öldürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 14.01.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 14.01.2017 - 10:44

Bitlis'te yapılan operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmalarda iki asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı unsurlarınca 12 Ocak'ta başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma Operasyonu" kapsamında çatışma yaşandığı belirtildi.

Çatışmada Tatvan JÖH Tabur Komutanlığı emrinde görevli 2 askerin şehit olduğu, 2 personelin hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığı kaydedilen açıklamada, operasyonun devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" ifadesi kullanıldı.

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

PKK'ya yönelik operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız