Bolu'da kaza yapan araçtan kaldırım taşı çıktı

Bolu'da kaza yapan araçta kaldırım taşı bulununca inceleme başlatıldı. Araca taş atıldıktan sonra kazanın meydana geldiği düşünülüyor.

Haberler Anadolu Ajansı 22.10.2021 - 08:31

Bolu'da aydınlatma direğine çarpan otomobilin içinde kaldırım taşı bulununca kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Semerkant Mahallesi Hacı Hamdi Sokak'ta bir otomobilin çevreye rahatsızlık verdiği ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı yunus ekipleri bölgede araştırma yaptıkları sırada, bir otomobilin kaza yaptığını görerek bölgeye sağlık ve trafik ekiplerini çağırdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, beton aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü Levent Ç'yi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Öte yandan kazayı araştıran trafik ekipleri ise otomobilin içinde çok sayıda alkol şişesinin yanı sıra 1 sopa ile 2 kaldırım taşı buldu.

Ekipler, taşların dışarıdan atılması sonucu kazanın meydana gelmiş olabileceği ihtimaline ilişkin inceleme başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız