Boşanma aşamasındaki eşine şiddet uygulayan koca tutuklandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 3 çocuk annesi Irmak Kıvrak Tayoğlu'nu, darbeden boşanma aşamasında olduğu eşi Murat Tayoğlu, tutuklandı.

Haberler DHA 26.07.2021 - 19:34

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşyan Murat Tayoğlu, iddiaya göre çocuklarını kendisine karşı doldurduğunu ileri sürdüğü, boşanma aşamasındaki eşi Irmak Kıvrak Tayoğlu'na saldırdı.

Irmak Kıvrak Tayoğlu'nun üç çocuğuyla birlikte yaşadığı sitenin bahçesinde yaşanan olay gövüenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Murat Tayoğlu'nun, çocuklarıyla beraber olan kadını yumruklayıp teklemediği görülüyor.

Olay anına dair görüntülerde, sitenin bahçesindeki çimleri sulayan bir komşunun hiçbir şey olmamış gibi çimleri sulama işlemine devam etmesi ise dikkat çekti.

Murat Tayoğlu'nun olay yerinden ayrılmasından sonra, Irmak Kıvrak Tayoğlu, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından, ambulansla Seferihisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Irmak Kıvrak Tayoğlu'nun bel kemiğinde 3 kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde darba bağlı morluklar olduğu belirlenip, tedaviye alındı. Darp raporu alan Irmak Kıvrak Tayoğlu savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Şikayet üzerine gözaltına alınan Murat Tayoğlu, bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
TAKSİM'DE LAF ATMA KAVGASI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız