Adalet Bakanı Bozdağ'dan belediyelere kayyum açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 28 belediyeye kayyum atanmasıyla ilgili olarak konuştu. Bozdağ, "Seçilmiş olmak, seçilene suç işleme hak ve yetkisi vermez" dedi.

Haberler NTV Haber 11.09.2016 - 13:17 Son Güncelleme : 11.09.2016 - 13:18

Değerlendirmelerini sosyal medya hesabından yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ seçimle işbaşına gelen belediye başkanlarının görevlerini kanunlara uygun yapmak zorunda olduğunu hatırlattı.

Adalet Bakanı Bozdağ mesajında, "Belediye başkanları ve meclis üyeleri, halka hizmet için gönderilen paraları terör örgütüne aktararak terörü finanse ederse, belediyenin araçlarını, ekipmanlarını ve imkanlarını terör örgütünün eylemlerinde kullandırırlarsa, demokratik meşruiyetlerini kaybederler" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kayyum atamasının demokratik hukuk devletine sahip çıkmak olduğunu söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız