Bugün bu yollara dikkat

Yapılacak miting nedeniyle İstanbul Kadıköy'de bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Haberler Anadolu Ajansı 03.11.2013 - 03:55

Kadıköy'de bugün "Biz Aleviler inkarcı ve asimilasyoncu politikalara karşı eşit yurttaşlık ve inanç özgürlüğü için alanlardayız" sloganıyla yapılacak miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, saat 10.00'dan itibaren Kadıköy İskele Meydanı'ndaki miting sona erinceye kadar Rıhtım Caddesi'nin tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yollar, Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar, Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokakların da trafiğe kapalı olacağı kaydedildi.

Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinin ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı aktarıldı.

Kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımının, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirileceği belirtildi.

Söğütlüçeşme Caddesi'ndeki trafik akımının Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akımının Mühürdar Kavşak'tan tekrar Moda istikametine, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akımın ise minübüs yolu istikametine yönlendirileceği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız