Can Dündar, 'Mustafa'nın kitabını imzalıyor

İlk baskısı kısa sürede tükenen ve ikinci baskıyı yapan “Mustafa” kitabının yazarı Can Dündar, Pazar günü saat 15:00’de İstinye Park D&R kitabevinde kitapseverlerle buluşacak.

Haberler 13.03.2009 - 18:21

Can Dündar, 1 milyon 100 bin izleyici ile Türkiye’nin en çok seyredilen ve hakkında en çok konuşulan belgeseli “Mustafa” filminin kitabını imzalıyor. İlk baskısı kısa sürede tükenen ve ikinci baskıyı yapan “Mustafa” kitabının yazarı Can Dündar, Pazar günü saat 15.00’de İstinye Park D&R kitabevinde kitapseverlerle buluşacak.

Bir hatıra defteri, bir günlük, bir hayat muhasebesi...
Ömrü yollarda, savaşlarda, kavgalarda geçirmiş bir liderin evrak-ı metrukesi...

“Mustafa”, Can Dündar’ın imzasıyla senelerce saklanacak bir hatıra...

15 yıllık titiz bir derleme
Yıllarca özenle saklanan belgeler,
Tıpkı basım gazete kupürleri,
Atatürk’ün kendi el yazısından mektuplar
Daha önce gün yüzüne çıkmamış fotoğraflar,
Diplomatik yazışmalar
Kurtuluş Savaşı haritaları


DVD, VCD ve Müzik Albümü Çıktı
“Mustafa” kitabı özel koleksiyon ve karton kapaklı olmak üzeri iki ayrı baskısıyla kitapçılarda yerini alırken, DVD ve VCD’si de aynı dönemde piyasaya çıktı. Goran Bregovic imzalı filmin müzikleri ise daha önce müzikseverlere sunulmuştu.

İmza günü
Yer : İstinye Park D&R
Tarih : 15 Mart Pazar
Saat : 15.00

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız