CHP: Önder Sav'la ilgili iddia doğru değil

CHP'den yapılan açıklamada, partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nda yer alan Abdülrezzak Erten'in Genel Sekreter Önder Sav'ın bacanağı olduğu haberin gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Haberler Anadolu Ajansı 30.05.2010 - 12:35

CHP Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan haberle ilgili şöyle denildi:

''CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nda yer alan ve Halkla İlişkiler ile Yardımcı Kollardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Abdülrezzak Erten'in, Genel Sekreter Önder Sav'ın bacanağı olduğu iddiasına dayalı haber gerçeği yansıtmamaktadır, yalandır.

Araştırılması, doğrulatılması mümkünken bu yola başvurulmaması ve dedikoduya dayalı haber yapılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi meslek etiğine olduğu kadar, halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına da aykırıdır.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız