Cinayete tecavüz incelemesi

Savcılık, elleri bağlanarak öldürülen şarkıcı Değer Deniz için Adli Tıp'tan tecavüz incelemesi raporu istedi

Haberler NTV Haber 13.05.2015 - 08:17

Şarkıcı Değer Deniz geçtiğimiz hafta İstanbul Beyoğlu Kuloğlu Mahallesi’ndeki evinde boğulmuş olarak bulunmuştu. Değer Deniz'in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğu saptanmıştı.

17 YAŞINDAKİ KATİLİN EVLİLİK DIŞI ÇOCUĞU ÇIKTI

Soruşturmada şok bir detay ortaya çıktı. Sabah gazetesindeki habere göre kapıyı çilingire açtıran kardeşi Orhan Deniz tarafından bulunan cesedin yarı çıplak olduğu belirlendi. Şarkıcının öldürülmeden önce tecavüze uğrayıp uğramadığı savcılıkça araştırılmaya başlandı. Eve sadece hırsızlık için girdiğini öne süren 17 yaşındaki katil zanlısının evlilik dışı beraberlikten bir çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi. Nikahsız eşinin evi terk etmesi sebebiyle çocuğunu göremeyen C.M.'nin bir süredir maddi sorunlar yaşadığı, olay günü Beyoğlu'nda Değer Deniz'in evine hırsızlık yapmak üzere girdiği anlaşıldı. C.M. tutuklanarak Maltepe cezaevine gönderildi. Savcılık da Değer Deniz için Adli Tıp'tan tecavüz olup olmadığının incelemensei için rapor istedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız