Cinsel saldırıya üst sınırdan ceza

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu çocuklara yönelik cinsel istismar ve saldırı olaylarında cezaların en üst sınırda olmasına ilişkin çalışma yapılacağını söyledi.

Haberler NTV Haber 10.04.2016 - 12:10

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Antalya'da habercilere açıklamalarda bulundu.

Bakan Sema Ramazanoğlu 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek hukuk çalıştayında konu ile ilgili hazırlık yapılacağını açıkladı.

"Çalıştayda 'iyi hal indirimi' hakkındaki düzenlemeler de konuşulacak" diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu habercilerle sohbetinde medyanın sorumluluğuna da dikkat çekti.

"AİLELERİ RENCİDE EDİYOR"

Aile ve Sosyal Politiklara Bakanı Sema Ramazanoğlu cinsel istismar ve saldırı haberlerinin sık verilmesinin çocukları ve aileleri rencide ettiğini de söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız