Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ertuğrul Gazi mesajı

"Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Erdoğan, "Türkiye içine sıkıştırılmaya çalışıldığı kısır gündemden uzaklaştıkça güçleniyor" dedi.

Haberler NTV Haber 09.09.2018 - 12:05 Son Güncelleme : 09.09.2018 - 12:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "737. Sögüt Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri" dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında Türkiye'nin içine sıkıştırılmaya çalışıldığı kısır gündemden uzaklaştıkta güçlendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı mesajında Sultan Alparslan'ın açtığı kapıdan Anadolu'ya giren, 'Kızıl Elması'nı arayan ecdadımız Ertuğrul Gazi ile kendisine yeni bir istikamet belirlemiştir dedi.

"Biz de aynı idealler uğruna mücadele etmeyi sürdürüyoruz, katettiğimiz mesafe önemli ama asıl menzilimizi düşündüğümüzde yetersiz görüyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Gerek ülkemizin gerek bölgemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışıyoruz, milletin emanetini daha ileri taşımaya kararlıyız" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız